ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Digital Solutions παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες στην εγκατάσταση τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας

Η Digital Solutions αναλαμβάνει κάθε είδους εγκατάσταση τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους ενώ λόγω της εξειδίκευσης που διαθέτουν οι τεχνικοί μας, ειδικευόμαστε στην Εγκατάσταση Τηλεοπτικών Κέντρων Ξενοδοχείων, στην Εγκατάσταση Τηλεοπτικών Συστημάτων Ενοικιαζομένων Δωματίων, στην Εγκατάσταση Κλειστών Συστημάτων Καμερών Παρακολούθησης και στην Εγκατάσταση Τηλεοπτικών Αναμεταδοτών.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία και δείχνοντας σε κάθε έργο επαγγελματισμό και συνέπεια, η Digital Solutions έχει αναπτύξει ένα φάσμα υπηρεσιών γύρω από την εγκατάσταση τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας που επιτρέπουν την εγκατάσταση, συντήρηση και πλήρη υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων παντός τύπου καθώς και δορυφορικών συστημάτων εξασφαλίζοντας για εσάς μακροχρόνια και αξιόπιστη εφαρμογή του εκάστοτε συστήματος λήψης και διανομής του επίγειου ή δορυφορικού σήματος.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την μελέτη και εγκατάσταση στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο ξεκινώντας από μια λεπτομερέστατη υλικοτεχνική μελέτη, προχωρώντας στην προσεκτική και τακτική εγκατάσταση σε όλους τους χώρους και ολοκληρώνοντας με την παράδοση του έργου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Ειδικά για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια παρέχουμε πρώτης τάξεως λύσεις στην εγκατάσταση τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά συστήματα ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων, είτε πρόκειται για δορυφορική εγκατάσταση είτε για σύστημα Head End για τη προβολή των ψηφιακών καναλιών Mpeg4 στην Digital Solutions θα βρούμε μαζί την κατάλληλη για εσάς λύση. Αναλαμβάνουμε και υποστηρίζουμε την πλήρη αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος λήψης και διανομής που ήδη υπάρχει, με τελικό σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που θα παρέχει το ξενοδοχείο ή το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων προς τους πελάτες του, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Σε περίπτωση δε, που αναλάβουμε μια νέα μονάδα, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε εξ’ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας στο χώρο, έχοντας πάντα στο μυαλό η υποδομή να είναι πλήρως αναβαθμίσιμη και ανά πάσα στιγμή έτοιμη να υποδεχθεί μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις είτε σε επίπεδο υπηρεσίας είτε σε επίπεδο μηχανήματος.

Τα συστήματα καμερών παρακολούθησης που αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε φροντίζουμε πάντα ώστε ανάλογα τις απαιτήσεις σας να γίνει η σωστή επιλογή συστήματος ώστε να κλυφθούν πλήρως οπι ανάγκες παρακολούθησης του χώρου σας. Αφού συζητήσουμε μαζί σας και αξιολογήσουμε την κατάσταση θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση και θα προχωρήσουμε στην εγκατάσταση, προκειμένου στο τέλος να αποκτήσετε το σύστημα παρακολούθησης που θα κρατήσει ασφαλή το χώρο σας.

Επίσης η Digital Solutions αναλαμβάνει πλήρως να φέρει εις πέρας την εγκατάσταση τηλεοπτικών αναμεταδοτών σε περιοχές οι οποίες έχουν αδύναμο τηλεοπτικό σήμα, όπως απομακρυσμένα χωριά ή κοινότητες, εξασφαλίζοντας ότι οι κάτοικοι τους θα μπορούν να συντονίσουν τα τηλεοπτικά κανάλια στους δέκτες τους και να απολαμβάνουν χωρίς προβλήματα τη λήψη του τηλεοπτικού σήματος στα σπίτια τους.

Δείτε αναλυτικά τις βασικές υπηρεσίες της Digital Solutions και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περίπτωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και δώστε στο χώρο σας τα μοναδικά προνόμια που του αξίζουν προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως το φάσμα υπηρεσιών που σας παρέχει η Digital Solutions.