Τηλεοπτικά Κέντρα Ξενοδοχείων

Τα τηλεοπτικά κέντρα ξενοδοχείων έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα από διάφορες πηγές, να το επεξεργάζονται και να το αναμεταδίδουν στο τηλεοπτικό δίκτυο του ξενοδοχείου προσφέροντας στους πελάτες σας ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης των αγαπημένων τους καναλιών.

Οι πηγές λήψης στα τηλεοπτικά κέντρα ξενοδοχείων μπορεί να είναι

  • Δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια
  • Επίγεια ελληνικά κανάλια
  • Τηλεοπτικά κανάλια τα οποία προέρχονται από το internet
  • Κανάλια τοπικής διαμόρφωσης για την αναπαραγωγή ταινιών
  • Κανάλια πληροφοριών ( info channels )
  • Κανάλια παρουσιάσεων των υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας
τηλεοπτικά συστήματα ενοικιαζομένων

Για αυτήν την κατηγορία τηλεοπτικών δεκτών οι οποίες χρησιμοποιούνταν κατά κόρον στην Ελλάδα πριν την εδραίωση του MPEG4, είμαστε σε θέση να τις αξιοποιήσουμε πλήρως με ψηφιακή αναμετάδοση MPEG2 με όλες τις παραπάνω πηγές χωρφίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Είναι το πιο διαδεδομένο στο ευρύ κοινό καθώς είναι αυτό που πλέον χρησιμοποιεί η Digea και τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε αυτόν τον τύπο μετάδοσης μπορούμε να μετατρέψουμε δορυφορικές ομάδες καναλιών (transporters) και να τα παρακολουθήσουμε στις τηλεοράσεις μας με όλα τα ψηφιακά πλεονεκτήματα, π.χ. επιλογή γλώσσας, υποτίτλων, ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος, αλλά κυρίως την πρωτοφανή αναλλοίωτη εικόνα και ήχο στον τελικό χρήστη

Εκεί που τελειώνουν οι παροχές του ομοαξονικού καλωδίου αρχίζει αυτή η εξαιρετική τεχνολογία iptv. Τα βασικά πλεονεκτήματα που μας προσφέρει είναι: αμφίδρομη επικοινωνία με τον πελάτη, προσωποποιημένο καλωσόρισμα, ομαδικές ειδοποιήσεις, πρόσβαση στο internet, ολοκληρωμένες πώλησης μέσω τηλεόρασης π.χ. spa, restaurant, room service κ.α.

Υποστηρίζεται από όλες τις τηλεοράσεις και είναι μια πολύ καλή λύση για να αξιοποιήσουμε τις παλιές πλέον τηλεοράσεις CRT

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και δώστε στο χώρο σας τα μοναδικά προνόμια που του αξίζουν προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως το φάσμα υπηρεσιών που σας παρέχει η Digital Solutions.