Τηλεοπτικά Συστήματα Ενοικιαζομένων

Τα τηλεοπτικά συστήματα ενοικιαζομένων είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στο χώρο μας καθώς όλο και περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου θέλουν να παρέχουν στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία κατά τη διαμονή τους. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο και διαρκώς αναζητώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, βρισκόμαστε σήμερα στην θέση να σας προτείνουμε τα καλύτερα τηλεοπτικά συστήματα ενοικιαζομένων της αγοράς. Μελετώντας το κάθε έργο ξεχωριστά και αξιοποιώντας σωστά τα δεδομένα σας, π.χ. τύπος τηλεοράσεων, υπάρχουσα καλωδίωση, ειδικές απαιτήσεις κ.α. είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα παρακάτω:

Τηλεοπτικά συστήματα ενοικιαζομένων με δορυφορική κεραία και ομαδοποιημένα κανάλια

tileoptika-sistimata-enoikiazomenonΤοποθετώντας τον κατάλληλο δορυφορικό δέκτη και επιλέγοντας από τέσσερις δορυφόρους τα καλύτερα ελεύθερα κανάλια, προσφέρουμε στους επισκέπτες σας την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα τα κανάλια της αρεσκείας τους.
Η επιλογή που προσφέρουμε στον πελάτη είναι ομάδες καναλιών από διάφορα κράτη όπως: Αγγλία, Γερμάνια, Ιταλία, Ρωσία, Γαλλία, Ρουμανία, Πολωνία, Ολλανδία και Ελλάδα.

Στην τηλεόραση θα τοποθετηθεί δορυφορικός δέκτης υψηλής ευκρίνειας που με πολύ εύκολο χειρισμό ο πελάτης θα μπορεί να παρακολουθεί τα κανάλια της αρεσκείας του.

Σας παρέχουμε επίσης λίστα καναλιών με σύντομο οδηγό χρήσης για την πολύ εύκολη λειτουργία του συστήματος.

Η λήψη είναι ελεύθερη χωρίς μηνιαία πάγια.

Τηλεοπτικά συστήματα ενοικιαζομένων με αναμετάδοση δορυφορικού και επιγείου σήματος

tileoptika-kentra-enoikiazomenonΚάθε σύστημα αυτού του τύπου λαμβάνει ψηφιακό σήμα από δορυφόρους και το μετατρέπει σε επίγειο ψηφιακό DVB-T, όπως είναι η διαμόρφωση των καναλιών της Digea.

Με αυτόν το τρόπο έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε δορυφορικά κανάλια χωρίς δορυφορικό δέκτη, σε μια λίστα μαζί με τα επίγεια ελληνικά και με όλες τις ψηφιακές ευκολίες που μας προσφέρουν όπως:

1. Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου ακόμα και full HD 1080P.
2. Επιλογή γλώσσας στα κανάλια που το προσφέρουν.
3. Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG).
4. Προκαθορισμένη ταξινόμηση καναλιών.
5. Μεγάλος αριθμός καναλιών.
6. Ραδιοφωνικά κανάλια μέσω της τηλεόρασης.
7. Κεντρικό σύστημα αναμετάδοσης δορυφορικού και επιγείου σήματος

Σημαντική Σημείωση:

Ταυτόχρονα με το ψηφιακό σήμα ξεπερνάμε και τα τυχόν μικροπροβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο διανομής. Το κατώφλι διέγερσης είναι 40db σε σχέση με το αναλογικό που είναι 60db, με αποτέλεσμα εκεί που σε μια πρίζα με 45db βλέπαμε με χιόνια το ψηφιακό σήμα δουλεύει άψογα. Κάθε ένα από τα τηλεοπτικά συστήματα ενοικιαζομένων που εγκαθιστούμε καλύπτεται από δυο χρόνια εγγύηση με άμεση τεχνική κάλυψη.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και δώστε στο χώρο σας τα μοναδικά προνόμια που του αξίζουν προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως το φάσμα υπηρεσιών που σας παρέχει η Digital Solutions.