Η Digital Solutions προσφέρει Επαγγελματικές και Οικιακές λύσεις κορυφαίας ποιότητας

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Προτεραιότητά μας ο ευχαριστημένος πελάτης!”

Η Digital Solutions ιδρύθηκε το 2007 από έμπειρους τεχνικούς με προϋπηρεσία στο χώρο από το 1988 και με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη παρέχει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Η Digital Solutions στην Κέρκυρα

epaggelmatika_kentra_keraies_kentro_keraias_kerkyras-1
Στην Digital Solutions ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με την εγκατάσταση τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας σε μια εποχή που ειδικά στην Κέρκυρα οι γνώσεις και τα εφόδια ήταν αρκετά περιορισμένα. Με λιγοστές γνώσεις τότε, χωρίς πεδιόμετρα και σχεδόν στα τυφλά, δουλέψαμε πολύ και μάθαμε όλα όσα χρειαζόμασταν με αρκετό πείσμα και μεράκι για αυτό που κάναμε τελικά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο κάθε ανθρώπου, κάνοντας το χόμπι μας και αυτό που πραγματικά αγαπούσαμε, και συνεχίζουμε να αγαπάμε ως σήμερα, επάγγελμα και να μετατρέψουμε αυτήν ακριβώς την αγάπη μας για το αντικείμενο σε μια επαγγελματική δραστηριότητα η οποία φροντίζουμε μέσα από συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη παρακολουθώντας καθημερινά τις νέες τάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας, να μετατρέπεται σε άρτια έργα τα οποία αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες μας και τελικά τους δικούς τους πελάτες. Εξ’άλλου για την Digital Solutions ο ευχαριστημένος πελάτης αποτελεί προτεραιότητα.

Η Digital Solutions ασχολήθηκε από τότε κιόλας με τις επίγειες και δορυφορικές εγκαταστάσεις ξεκινώντας από τον δορυφόρο COPERNICUS και TELECOM καθώς δεν υπήρχαν πολλές επιλογές εκείνο τον καιρό. Στη συνέχεια γνωρίσαμε και ασχοληθήκαμε με τον Astra και τον HotBird, περιστρεφόμενα κάτοπτρα με 32 θέσεις δορυφόρων, παράκεντρα LNBs στα οποία η πόλωση δεν άλλαζε με τάση αλλά γύριζε με μοτέρ φέρνοντας μια επανάσταση στο χώρο της δορυφορικής κάλυψης, με αποτέλεσμα την ακριβή θέση του δίπολου του LNB, 2,5 και 3μ. πιάτα με δέκτες αλλά και κάρτες από Αγγλία για τα πολυπόθητα sky sports. Η Digital Solutions είχε πετύχει στο νησί της Κέρκυρας να παρέχει πρωτοποριακή εικόνα από όταν ξεκίνησε η ψηφιακή μετάδοση δορυφορικού σήματος.

Σήμερα η Digital Solutions δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τηλεοπτικά συστήματα και συστήματα ασφαλείας.

Ένα μεγάλο κίνητρο για όλες αυτές τις εγκαταστάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Digital Solutions σε σχεδόν τρεις δεκαετίες, αποτέλεσε η αγάπη μας για το αντικείμενο και η ικανοποίηση της επιτυχημένης επίτευξης μιας δύσκολης εγκατάστασης. Ταυτόχρονα μαζί με τις δορυφορικές εγκαταστάσεις ασχολούμαστε ενεργά με εγκαταστάσεις τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων παρακολούθησης σε οικιακούς χώρους και πολυκατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και τηλεοπτικές αναμεταδόσεις σε χωριά, κοινότητες και γενικά απομακρυσμένες περιοχές. Όλη αυτήν την γνώση όσο αφορά την τεχνική κατάρτιση καθώς και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση τα έχουμε ενσωματώσει σε αυτό που σήμερα λέγεται Digital Solutions.

Η Digital Solutions έχει κατασκευάσει πραγματικά χιλιάδες εγκαταστάσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
kentro_keraias_kerkyras_keraies_se_spitia-1
Τα έργα όμως που μας χαρακτηρίζουν είναι:

Το άκρως επαγγελματικό κέντρο 65 αναλογικών καναλιών που διανέμει τα κανάλια σε απόσταση 700μ. με ομοαξονικό καλώδιο. Το κέντρο αποπερατώθηκε με επιτυχία εξ’ολοκλήρου από την εταιρεία μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι μεγαλύτερο έργο από αυτό έχει γίνει μόνο στο ολυμπιακά έργα με 68 κανάλια που βοήθησαν τεχνικοί από όλη την Ελλάδα.

Στο ξενοδοχείο AEOLOS HOTEL με επαγγελματικό κέντρο και διανομή μέσο οπτικών ινών για πρώτη φόρα στην Κέρκυρα σε συνεργασία με την ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ όσο αφορά τις καλωδιώσεις και τους τερματισμούς.

Στο υδάτινο πάρκο AQUALAND σύστημα επιτήρησης με 47 κάμερες υψηλής ανάλυσης με ασύρματες ζεύξεις κεραιών τελευταίας τεχνολογίας.

Πολλά επαγγελματικά κέντρα σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως KONTOKALI BAY, IMPERIAL, DAPHNILA, CHANDRIS, LTI, CORCYRA, KERKYRA GOLF, PRIMA SOL LOUIS, AQUALAND, ARITI, RODA BEACH κ.α.

Μετά από τα παραπάνω αισθανόμαστε την πεποίθηση ότι μπορούμε να καλύψουμε και τις δικές σας ανάγκες αν ενδιαφέρεστε για μια επαγγελματική συνεργασία.

Άψογοι Επαγγελματίες

Έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών που αναλαμβάνει να σας συμβουλέυει, να προμηθέυει με τα απαραίτητα υλικά, να πραγματοποιεί και να υποστηρίζει κάθε έργο μετά την ολοκλήρωση του

Με Χρόνια Εμπειρίας

Σχεδόν τρεις δεκατίες συνεχούς απασχόλησης με το αντικείμενο, εξασφαλίζουν την άριστη γνώση της αγοράς και των απαιτήσεων σας, επιτρέποντας μας να αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο ξεχωριστά

Στις Καλύτερες Τιμές

Στην Digital Solutions φροντίζουμε ώστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες των υπηρεσιών μας με τον υψηλότερης ποιότητας εξοπλισμό κρατώντας πάντα το κόστος σε όσο το δυνατόν πιο προσιτά επίπεδα

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και δώστε στο χώρο σας τα μοναδικά προνόμια που του αξίζουν προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως το φάσμα υπηρεσιών που σας παρέχει η Digital Solutions.